Kistor

Ängsro 3900 kr

Ängsro är vår enklaste kista.  Lämplig vid direkt kremation. Massiv furu.

Sandholm 5595 kr

Furukista i en träkvalitet med ett fåtal kvistar. Naturligt trä när det är som bäst. Kistan är klädd i botten och har ett löst lock som skruvas fast. Den är bäddad med kudde, täcke och lakan i bomullstyg. Handtag i massivt bokträ.

Kullamark 6750 kr

Kistan har en ingraverad avskedshälsning ”Vila i frid” i träet på båda sidor av locket. De olika modellerna är målade i varma nyanser där träets struktur känns och syns på ytan. Kullamark är en mycket vacker och unik kista som ger ett fint personligt avsked. Finns i vit, lindblomsgrön och puderrosa.

Alvö 6975 kr

En kista i traditionell form med vackra profileringar i botten och lock. Massiv furu tillsammans med bets framhäver träets naturliga ådring. Finns i ekbets, hasselbrun eller solidvit.

Hovdala 8150 kr

Målad kista i eleganta solidfärger. Kistan är klädd i lock och bottendel med bomullstyg. Högblank svart eller midnattsblå.

Högtorn 7950 kr

En kista med metallhandtag och ett fint hantverk såsom profileringar och ett vackert snidat lock. Kistan har en ljus ekbets som framhäver träets struktur och ådring. Högtorn är inredd med bomullstyg i lock och bottendel i en finare och tjockare kvalitet. Finns betsad i ek eller mahogny samt målad högblank vit.

Ekenäs 11 850 kr

Ekenäs är en kista i massiv ek med vackra profileringar i lock och botten. Kistan är helt klädd i bomullstyg med en dekorativ blomma i locket. Alla delar av kistan är av massiv ek. Denna kista har en sidenmatt lack som ger en extra fin lyster i ytan. Finns i ljus och mörkbets.